Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Braun - Epilator SE9558 Legs Body Face

(0 voturi)
Variante culori:
Braun

Braun Silk-epil 9 model 9-558 Editie Bonus – Epilator Wet & Dry fara fir cu 5 accesorii inclusiv un epilator facial


Caracteristici produs:


  • Cea mai rapida si mai precisa epilare.*
  • Capul de epilare cu 40% mai lat indeparteaza mai multe fire de par dintr-o singura miscare*, cu pana la 4 saptamani de piele catifelata.
  • Tehnologie MicroGrip, cea mai inovativa tehnologie a pensetelor de la Braun, indeparteaza cu precizie chiar si cele mai scurte fire de par pe care ceara nu le poate prinde.
  • Include o perie faciala pentru a curata de 6x mai bine fata de curatarea manuala.**
  • Utilizare fara fir si Wet & Dry – Aproape fara durere la utilizarea regulata.
  • Are 5 accesorii: cap de ras, capac pentru tuns, capac de masaj de inalta frecventa, capac pentru contactul cu pielea si epilator facial.
*vs alte epilatoare Braun.


Cea mai rapida si mai precisa epilare de la Braun.


Braun introduce Silk-epil 9, noul standard de excelenta in epilare, cu un cap de epilare lat pentru rezultate mai rapide si tehnologia de ultima generatie a pensetelor MicroGrip. Cu un cap cu 40% mai lat*, noul Silk-epil 9 acopera o zona mai extinsa si indeparteaza mai multe fire de par dintr-o singura miscare pentru o epilare mai rapida. Tehnologia MicroGrip introduce cele mai inovative pensete de la Braun cu o geometrie imbunatatita pentru a mari performanta de prindere si smulgere si pentru a indeparta mai multe fire de par dintr-o singura miscare. Combinatia celor doua functii rezulta intr-o indepartare mai rapida a firelor de par, chiar si a celor mai scurte (0.5mm) pe care ceara nu le poate prinde, pentru piele catifelata cu pana la 4 saptamani.


Wet & Dry


Functioneaza in cada sau la dus pentru o epilare mult mai confortabila.

Vibratii pulsatorii


Vibratii pulsatorii active pentru o senzatie extra delicata.Cap pivotant


Capul pivotant se adapteaza cu usurinta contururilor corpului pentru confort superior si eficienta maxima.

Smartlight


Dezvaluie chiar si cele mai fine fire de par pentru o indepartare eficienta.

Descopera epilarea faciala


Design-ul atragator si compact al epilatorului Braun Face îti permite sa îl folosesti precum un rimel, cu precizie si control maxim. Acesta îndeparteaza firele de par de la radacina, lasând în urma o piele fara fire de par timp de pâna la patru saptamâni.

Atât de usor, esti gata cât ai clipi. Capul ultrasubtire are 10 microorificii care capteaza cele mai fine fire de par, cu circumferinta pâna la 0,02 mm.

Braun Face îndeparteaza firele de par de la radacina, lasând în urma o piele fara fire de par timp de patru saptamâni. În plus, cu cele 200 de miscari de smulgere pe secunda, acest epilator facial este mult mai eficient si mai rapid decât o penseta.

Mai mult