Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Goji Uscate la Soare Ecologic/BIO - 125 g

(0 voturi)
125 g
Ghid marimi
Naturya

CARACTERISTICI CHEIE:

100% mure goji

- Supliment

- Superfoods

- Suplimente din Plante

- Dietă Sănătoasă

- Imunitate

 - Energy Boost

- Sănătatea Oaselor și Mușchilor

- Delicioase si usor de integrat intr-o gama larga de mancaruri

- Continut ridicat de polipeptida

- Sunt bogate in fibre, proteine, fier, vitamina C

Descrierea produsului:

Goji noastre sunt cultivate pe o plantatie pe malurile Fluviului Galben, unde solul bogat ofera apa si toate substante nutritive necesare pentru copaci in cresterea goji. Aproximativ 3000 de copaci sunt plantati pe hectar, iar arbustii verzi sunt incurajati sa creasca pe lungime (la fel ca o vita de vie) si sa stea in jur de un metru inaltime, ceea ce face mai usor recoltarea fructelor coapte.

Fiecare copac poate produce aproximativ 1 kg de boabe, care sunt recoltate intre iunie si noiembrie a fiecarui an. Pe masura ce boabele coapte sunt fragile si usor deteriorate, acestea trebuie sa fie culese cu grija de mana, evitand spinii ascutiti ai copacului goji. Legenda afirma ca, daca sunt atinse caand inca nu sunt coapte, boabele goji se vor oxida si se vor innegri, iar metoda traditionala de culegere manuala este in continuare favorizata in prezent vs. recoltarea mecanica.

Boabele goji provin din Asia si au fost cultivate de chinezi, mongoli si tibetani de peste 5000 de ani. Copacul mic ramificat dens se dezvolta in soluri alcaline si se gaseste astazi in salbaticie in zonele muntoase din Asia si Europa.

Arborele goji este o planta rezistenta si tolereaza extreme climatice in gama sa naturala de la Himalaya, de la minime de iarna de -26 °C pana la maxime vara de pana la 40 °C. Copacii incep sa produca fructe de padure dupa 2 ani de crestere si infloresc cu flori mici, in forma de trompeta, inainte de a purta fructe in fiecare toamna

Numele goji se crede ca provine din caracterul chinezesc "gou", care inseamna caine sau lup. Principala zona de crestere goji din Asia de astazi este provincia Ningxia, unde peste 180.000 de acri de teren sunt consacrati cultivarii copacilor goji pentru fructele lor. In zonele rurale din China, plantele goji inca pot fi gasite in salbaticie, iar localnicii cultiva fructele timp de zeci de generatii.

- Bogat in potasiu, care contribuie la functia musculara normala

- Bogat in cupru, care contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar

- Bogat in fier, care contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar

Goji sunt incredibil de versatile, le puteti adauga la gatit, coacere, smoothies, cereale pentru micul dejun, iaurt sau doar le puteti savura pe cont propriu ca o gustare.

Valori nutritive:

Valori tipice la 100g de servire

Energie 1289 kJ

Grasime 3,5 g

din care:

Saturate 1,2g

Mono-nesaturate 0,8 g

Polinesaturte 1,3 g

Carbohidrati 49 g

din care 

Zaharuri: 46 g

Fibra 13 g

Proteina 13 g

Sare 0,94 g

Vitamine (% DZR)

Vitamina C 25 mg (32%)

Vitamina B6 0,3 mg (21%)

Potasiu 1100 mg (293%)

Fier 6.5 mg (46%)

Cupru 0,51 mg (51%)

Tara de origine: Asia  

 

Mai mult