Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Organic Spirulina Powder - 500 g

(0 voturi)
500 g
Ghid marimi
Oxford Vitality

CARACTERISTICI CHEIE:

- Supliment

- Viata Sanatoasa si Bunastare

- Imunitate

- Slabire si Definire

Caracteristici principale:

- Suplimente din plante

- Superfoods

- Antioxidanti

Descrierea Produsului:

Spirulina este o alge. Datorita cresterii in popularitate, acum este cultivata in mod special. Originea Spirulinei provine din lacurile tropicale din Africa si America de Sud. Spirulina este foarte adaptabila, poate supravietui si chiar se dezvolta in medii care nu sunt cele mai potrivite pentru cresterea altor organisme.

Spirulina este bogata in proteine, carbohidrati, beta-caroten, vitamina D, vitamina C, vitamina B, acid folic, vitamina B3, fibre, fier, iod, seleniu si multe altele.

Beneficiile spirulinei

Spirulina este responsabila pentru promovarea antioxidantilor in organism. Rolul unui antioxidant este de a elimina radicalii liberi periculosi. Acest lucru impiedica oxidarea tesuturilor si celulelor, astfel incat sa mentina integritatea acestora. In plus asista vitalitatea sistemului imunitar. Spirulina are efecte benefice in controlul glicemic, controland nivelurile de zahar si promovand mentinerea greutatii prin scaderea consumului de energie.

Spirulina noastra este certificata de Federatia Alimentara Organica, astfel puteti fi siguri ca veti obtine produsul de cea mai buna calitate de pe piata.

Mai mult